Op deze avond namen we u terug in de tijd van de gouden jaren van de swing. De dansvloer had een extra poetsbeurt gekregen, onze schoenen waren opgeblonken, en u had uw schoonste zondagspak uit de kast gehaald.

Bang voor aap te staan op de dansvloer? Geen paniek! Neem uw partner bij de hand en kom wat dichterbij staan. Onze dansleraren toonden u hoe u magie op de dansvloer creëert en indruk kan maken op uw vrienden. 

Vraag uw grootmoeder om stijladvies en leen de bretellen van uw opa, zodat u in stijl de retro ingerichte zaal kan betreden. Weet u niet wat u met uw haar moet aanvangen? Ga gerust even langs in het Beauty Boudoir. Deze kunstenaressen met krultang en rougekwasten staan paraat om u te voorzien van een glamoureuze retro look.

Zet uw breedste smile op en laat u fotograferen in onze retro-living, zodat u achteraf een leuk aandenken heeft aan deze swingende avond. 

Met muziek door de Concertband Euterpe samen met jazz-zangeres Kim Versteynen en haar combo danst u in stijl de nacht in. Zij laten de temperatuur stijgen tot u snakt naar een gin-tonic. Nadien zet www.liso.be u verder aan het dansen tot het ochtendgloren.

Praktische info:

  • 19u30 deuren
  • 20u30 dance class
  • 21u15 live music
  • doorlopend kappers, schminksters en fotograaf

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: